Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hullu kuin äidiksi tullut
Isbn: 978-95-2312-678-7
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2019
Uppläsare: Minttu Mustakallio
Length: 6 timmar 2 minuter

Ljudbok

Hullu kuin äidiksi tullut

Tuore äiti tunteiden vuoristoradalla

Naakan suorapuheinen kirja kertoo, kuinka lapsesta haaveileminen, raskaus, synnytys ja äidiksi tuleminen sekoittavat mielen.

Iltalehden toimittaja Irene Naakka on tullut tunnetuksi suositusta Mutsie-blogistaan, jolla on peräti 20 000 seuraajaa. Blogissaan hän on käsitellyt äitiyteen liittyviä todellisia ja vaiettuja tunteita äitiydestä mutta myös sitä, miltä todella tuntuu rakkaus omaa lasta kohtaan.

Kirja kertoo todenmakuisen selviytymistarinan kontrollifriikistä odottajasta masentuneeksi vastasyntyneen äidiksi ja lopulta tasapainoisesta perhe-elämästä ja urastaan nauttivaksi naiseksi.

Humoristinen ja rujon rehellinen teos päästää lukijan hyvin lähelle niitä tunteita ja tilanteita, joita äitiyteen liittyy jo ennen lapsen syntymää. Asioita, joita monet kokevat mutta joista ei välttämättä uskalleta tai osata puhua tai kirjoittaa.

Irene Naakka (s. 1985) on toimittaja, kirjailija ja bloggaaja. Naakka pitää myös feminististä Kroonisesti ärhäkkä -podcastia yhdessä Mona Blingin kanssa. Harjavallasta kotoisin oleva Naakka asuu Helsingissä.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone