Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sexfullness
Isbn: 978-95-2291-431-6
Förlag: Docendo
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: maj 2019

E-bok

Sexfullness

Sexfullness® tarkoittaa iloista, rentoa ja halukasta läsnäoloa, joka tuottaa intensiivisen seksuaalisen nautinnon. Mistä Sexfullness syntyy, ja mitkä asiat latistavat sitä? Tässä kirjassa paljastetaan kaikki!

Läheisyyden kokemus ja seksuaalinen tyytyväisyys liittyvät yhteen ja ennustavat hyvää elämänlaatua. Sexfullness - yhdessä jaettu nautinto kertoo siitä, miten kohdata toinen ihminen intiimisti ja miten tärkeää läheisyyden ylläpitäminen on parisuhteessa. Kirjassa havainnollistetaan miten luottamus, kunnioitus ja arvostus ovat välttämättömiä ihmissuhteen rakennusaineita ja miten terve itsekkyys ja uteliaisuus mahdollistavat molemminpuolisen halukkaan läsnäolon. Kirja perehdyttää siihen, miksi aistit, tuoksut ja katse ovat tärkeitä kohtaamisen välineitä. Saamme vinkkejä siitä, miten parisuhteessa voi antaa ja saavuttaa varauksettoman hyväksynnän tunteen ja rakastaa kehoaan sellaisena kuin se on, vikoinen päivineen.

Tärkeä ja erityisen vaiettu teema kirjassa on suomalaismiesten Sexfullness. Hyvää oloa tuova, terve kosketus puuttuu monen miehen elämästä. Miehiin kohdistuu ristiriitaisia kulttuurisia odotuksia, joiden mukaan he eivät näytä tunteitaan mutta samaan aikaan heidän oletetaan olevan aina valmiina harrastamaan seksiä. Kirjassa pohditaan miten mies voisi kohdata fyysisen ja tunnetason tarvitsevuutensa ja löytää siihen ratkaisuja.

Minna Oulasmaa, parisuhde- ja seksuaaliterapeutti ja työnohjaaja, työskentelee Väestöliitossa asiantuntijana. Hänellä on yli kahden vuosikymmenen kokemus parien ja perheiden parissa tehtävästä työstä.

Riikka Riihonen on lääketieteen tohtori ja lastenpsykiatriaan erikoistuva lääkäri. Hän on aiemmin tuottanut useita hyvinvointiin liittyviä julkaisuja mm. Väestöliitolle.

Molemmat tietokirjailijat ovat kysyttyjä ja kiitettyjä esiintyjiä ja he pitävät luentoja ja valmennuksia yksin ja yhdessä.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone