Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hyvä, paha opettaja
Isbn: 978-95-2492-914-1
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Pedagogik Psykologi Humor
Tillgänglig sedan: juli 2019

E-bok

Hyvä, paha opettaja

Lähes jokainen muistaa ensimmäisen opettajansa. Opettaja on tärkein ihminen pienen koululaisen elämässä heti vanhempien jälkeen. Kuinka moni onkaan saanut innoituksen tulevasta urastaan ja elämäntehtävästään juuri omalta opettajaltaan! Kuinka moni unelma on puolestaan särkynyt opettajan julmiin sanoihin, ja kuinka moni sielu on saanut parantumattomia haavoja opettajan nolattua kaikkien kuullen? Kuinka moni potee yhä koulussa saatua vammaa?

Tunnettu lahjakkuusprofessori on tarttunut ajankohtaiseen aiheeseen. Hän pohtii opettajan merkitystä lapsen kehityksen ja kasvun näkökulmasta. Mikä tekee opettajasta hyvän, mikä taas huonon? Onko opettajien koulutus ajan tasalla ja mitkä ovat ensi kädessä opettajan tehtävät yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa, jossa lapsuus koko ajan lyhenee?

Kirja on kaivattu kädenojennus jokaiselle, joka pohtii omaa opettajuuttaan mutta myös niille, jotka haluavat eheytyä kouluajan traumoista. Hyvä, paha opettaja on tärkeä kirja on kaikille vanhemmille, jotka haluavat tukea ja kannustaa pieniä koululaisiaan.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone