Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Immu ja sataman sankarit
Isbn: 978-87-2674-315-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: januari 2021
Uppläsare: Simo Häkli
Length: 4 timmar 10 minuter

Ljudbok

Immu ja sataman sankarit

Kesälomaa on vielä jäljellä. Niko, Immu, Lotta ja Lukas etsivät kuumeisesti rikosta, jonka he voisivat ratkaista. Immu törmää Littoisten Verkatehtaan lähistöllä oudosti käyttäytyvään mieheen, joka johdattaa klaanilaiset Turun keskustaan. Paikalle ilmestyy myös mystinen punatukkainen nainen. Kohta Klaani jäljittää kokonaista rosvokoplaa, joka odottaa salaperäisen lastin saapumista.

Seuratessaan roistojen puuhia Immu ja Lotta pääsevät jälleen todistamaan kummittelua, kun Aurajokirannassa ja Bore-laivalla tapahtuu outoja. Immun puhuva Figaro-kissa antaa lapsille vihjeitä, joiden avulla Immu ja Lotta ratkaisevat menneisyydestä kumpuavan kummitusarvoituksen.

Immu-sarjan kolmannessa osassa lukija pääsee epäilyttävien henkilöiden sekä menneisyyden aaveiden kintereille yhdessä salaseura Klaanin kanssa!



Littoisissa asuva Marjut Brunila (s. 1963) on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja.

Immu-sarja on alakoululaisille suunnattu seikkailu- ja kummitustarina. Immun tarina kertoo yksinäisyydestä ja rohkeudesta sekä ystävyydestä, jonka pohjana ovat lasten erilaiset lähtökohdat. Sarja on voittanut lasten LukuVarkaus-palkinnon.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone