Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Prässi
Isbn: 978-95-2351-474-4
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Prässi

Jarmo vääntää kättä. Hiki virtaa ja koko kroppa on maitohapoilla. Yleensä kilpakädenvääntöottelu on ohi sekunneissa. Mutta tämä ottelu vain jatkuu, kunnes kilpailussa ollaan sietokyvyn äärirajoilla. Jarmon mieleen tipahtaa muistoja, pettymyksiä, onnistumisia ja kiperiä kysymyksiä. Miten pienistä asioista elämä rakentuukaan ja saa suuntansa?

Kirjailijan omiin kokemuksiin pohjautuva romaani kertoo Sofian EM-kisoissa 2018 käydystä maailman pisimmästä kädenvääntöottelusta ja ihmisestä sen keskiössä. Lopputulos on hersyvä, hävytön ja syvästi inhimillinen.

”Jarmo Stoor osaa pistää oman elämänsä traagiset kiemurat ja oudot käänteet sujuvaksi fiktioksi.”- KALTIO

Jarmo Stoor on Helsingissä ja Oulussa asuva kirjailija. Laaja tuotanto sisältää romaanien lisäksi novelleja, näytelmän ja sarjakuvakäsikirjoituksen. Stoorin kieli on huumorin sävyttämää, lämminhenkistä ja oivaltavaa. Prässissä yhdistyvät Stoorin kaksi intohimoa, kirjoittaminen ja urheilu. Hän on voittanut rugbyssä SM-pronssia. Kilpakädenväännössä Stoor, maailman vahvin kirjailija, on kaksikymmenkertainen SM-mitalisti ja kaksinkertainen MM- ja EM-mitalisti.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone