Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Etätyö ulkomailla
Isbn: 978-95-2379-120-6
Förlag: Basam Books
Kategori:
Samhälle & politik Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Etätyö ulkomailla

Kiehtooko kansainvälisyys tai asuminen ulkomailla? Haaveena seikkailu tai lämpimät aurinkoiset talvet? Nykyisin asiantuntija- ja tietotyön hoitaminen onnistuu paikkariippumattomasti ja organisaatiot alkavat olla yhä valmiimpia ajatukselle ulkomailla asuvista työntekijöistä.

Tämä inspiroiva teos toimii lukijalle oppaana siihen, miten ulkomailta käsin työskentelyn toteuttaminen on mahdollista ja mitä asioita suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä on hyvä ottaa huomioon. Miten ehdottaa etätyötä ulkomailla työnantajalle? Mitä työnantajan kanssa on hyvä sopia? Mitä tekniikkaan liittyen on hyvä huomioida? Kirja tarjoaa käytännölliset ja kattavat vastaukset näihin kysymyksiin. Lisäksi kirjassa on tietoa muun muassa asumiseen liittyvistä järjestelyistä, lasten koulunkäynnin organisoimisesta, sosiaaliturvasta, verokysymyksistä sekä vakuuttamisesta.

Kirjasta hyötyvät sekä muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi lähtöä miettivät että ne, jotka suunnittelevat elävänsä ulkomailla toistaiseksi. Teoksen sanomaa täydentävät ulkomailla etätyötä tehneiden ja tekevien aidot kokemukset.

Ulla Vilkman on tietokirjailija, suosittu puhuja ja kysytty kouluttaja sekä etäjohtamisen asiantuntija. Hänen työnsä pyörii päivittäin etätyön ympärillä, ja hän näkee, miten organisaatioissa etätyö on yleistynyt vauhdilla viime vuosina. Hän kuulee myös, millaista keskustelua etätyöhön liittyen
käydään. Ullalta on aiemmin ilmestynyt teokset Etäjohtaminen - tulosta joustavalla työllä (Talentum 2016) sekä Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017).


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone