Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Petos ja paljastus
Isbn: 978-87-2685-578-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Jarkko Pajunen
Length: 7 timmar 33 minuter

Ljudbok

Petos ja paljastus

Kun kaupungin talousjohtaja Maisa Mäkelä löydetään tapettuna, kaupungin sivistystoimenjohtaja Martti Piha päättää alkaa selvittää Maisan tapausta. Kuka on voinut tappaa talousjohtajan? Mikä on motiivi? Ja mitä Maisan kuolemaa edeltävänä iltana oikein tapahtui – tapettiinhan Maisa juuri kaupungintalolla järjestettyjen avajaisten jälkeen. Pihan mielestä poliisin tutkimukset etenevät aivan väärään suuntaan, sillä poliisi epäilee murhasta naispuolista taidemuseonjohtajaa.

Pian Piha huomaa olevansa keskellä poliittista juonittelua, johon liittyy kaupungin kaavoittaminen.

Unto Katajamäki on suomalainen kirjailija, joka elää ja vaikuttaa Tampereella. Hän on julkaissut monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta. Lisäksi Katajamäki on kirjoittanut useita lukion oppikirjoja. Historiaa opiskellut Katajamäki on työskennellyt muun muassa lukion rehtorina.

Martti Piha on iäkäs mies, joka on työskennellyt pitkään kunnallispolitiikassa. Kerta toisensa jälkeen Piha kuitenkin joutuu keskelle erikoisia murhamysteereitä – ja silloin kunnallispolitiikan tuntemisesta on etua! Apua Piha saa poliisina työskentelevältä pojaltaan Petriltä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone