Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sophia Loren
Isbn: 978-95-2375-349-5
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: mars 2021

E-bok

Sophia Loren

Italian lahja maailman elokuvataiteelle, Sophia Loren, täytti hiljan 80 vuotta. Juhlan kunniaksi julkaistiin hänen tunteentäyteiset muistelmansa. Sophia kertoo ainutlaatuisen elämäntarinansa, jossa on paljon onnea ja menestystä, mutta myös paljon surua ja draamaa.

Kirja alkaa siitä, kun pari päivää ennen joulua Sophia suurta perhejuhlaa valmistellessaan löytää vanhan laatikon, jonka sisältö saa hänet muistojen valtaan.

Laatikosta löytyvät kiehtovat esineet kuljettavat meitä Sophian elämän läpi luku luvulta: nuorena naisena tehty piirros Carlo Pontista, lapsenlapsen tekemä muotokuva, muistiinpanoja Giorgio Armanista ja Napolista, Vit-torio Sican omistuskirjoituksella varustettu valokuva, Cary Grantin Sophialle lähettämä rakkauskirje...

Sophian elämään on mahtunut paljon kuuluisia ihmisiä, kuten Richard Burton, Marcello Mastroianni, John Wayne, Anthony Quinn, Peter Sellers jne.

Vähä vähältä piirtyy esiin elokuvataivaan ikonin koko elämä. Nainen, joka valkokankaalla valloitti koko maailman kauneudellaan ja karismallaan tekee sen nyt toistamiseen. Tällä kertaa avaamalla meille sydämensä, muistonsa ja ajatuksensa.

Heti, kun kirja syyskuussa 2014 ilmestyi, sen käännösoikeudet myytiin 12 maahan.

Muhkea 64-sivuinen kuvaliite sisältää runsaasti ennen julkaisematonta kuvamateriaalia. Mukana on myös ai-emmin julkaisematon, Alberto Moravian tekemä haastattelu Sophia Lorenista.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone