Jump to content
Cover for Heinäkuun hurmeiset niityt
Isbn: 978-95-2382-015-9
Publisher: CrimeTime
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2021
Narrator: Panu Kangas
Length: 8 hours 25 minutes

Audiobook

Heinäkuun hurmeiset niityt

Poliisista yksityisetsiväksi päätynyt salaperäinen Kalevi Arosuo ottaa apurikseen sukulaispoikansa Juho Tulikosken. Siitä alkaa kaksikon tutkimusmatka syvälle molempien vaiettuun elämään ja sukujensa syvälle piilotettuihin salaisuuksiin.

Hillevi Kuikka on tunnustanut murhanneensa miehensä, mutta hänen veljensä Raimo ei usko siskonsa olevan veriteon takana. Tuomiotaan istuva Hillevi ei suuremmin innostu, kun Raimo palkkaa yksityisetsiväkaksikon Kalevi Arosuon ja Juhon penkomaan vanhaa juttua. Kotiväkivallan taakse kun kätkeytyy likaisia salaisuuksia, jotka kaikki haluavat unohtaa.

Juholla on omia ongelmia sairaalassa vietettyjen viikkojen jäljiltä. Hän kärsii menneisyyteen sijoittuvista unista, jotka tuntuvat liiankin todellisilta. Kun Kalevi Arosuon vanhat synnit alkavat pulpahdella pintaan, on Juhon heinäkuu hellettä kuumempi.

Heinäkuun hurmeiset niityt on JP Koskisen Murhan vuosi -sarjan seitsemäs osa, joka vie kuukausi kuukaudelta kohti Arosuon suvun salaisuutta.

Juha-Pekka Koskinen (s. 1968) on tuottelias kirjailija, jonka kynästä on syntynyt romaaneja, novellikokoelmia sekä lasten ja nuortenkirjoja jo alun kuudettakymmenettä.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone