Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kuka halusi murhata professorin?
Isbn: 978-87-2634-927-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Humor
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Kuka halusi murhata professorin?

Murha kampuksella: Juonittelua, kähmintää ja kateutta!

Kun professori Raimo Rinta-Pöyhtäri löytyy myrkytettynä, rikosetsivä Heikki Erkinheikki alkaa tutkia epäselvää kuolemantapausta. Yliopistomaailmasta paljastuu juonittelun ja kähmintöjen vyyhti, ja selviää, ettei professori itsekään ollut puhdas pulmunen. Rinta-Pöyhtäri on pitänyt työtään tukikohtana tuottavien sivubisnesten välissä, ja lisänimen Tissi hän on saanut tapaamalla toisia naisia vaimonsa selän takana. Onko murhan taustalla joku neljästä rakastajattaresta, vai onko joku kollegoista pelannut professorin ulos myrkyllisestä pelistä?

Pertti Hemánuksen satiirinen esikoisdekkari on paljon muutakin kuin pelkkä rikostarina: se kuvaa yliopistomaailmaa ja sairastunutta työyhteisöä, jossa kilpaillaan, kähmitään ja kadehditaan.

Pertti Hemánus (1934–2012) toimi tiedotusopin professorina Tampereen yliopistossa ja kirjoitti tieteellisen tekstin ohella niin journalismin oppikirjoja kuin lehtikolumnejakin. Hemánus julkaisi myös dekkareita, jotka tarkentavat rikosten ohi yhteiskunnallisiin epäkohtiin.

Komisario Heikki Erkinheikki ratkoo rikoksia professori Pertti Hemánuksen nokkelissa ja satiirisissa dekkareissa.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone