Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Perintö
Isbn: 978-87-2818-385-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: februari 2022

E-bok

Perintö

Vaikka Martti Kaipio on raivannut tiensä komeasti esimiesasemaan, elämä tuntuu valuvan hukkaan. Kun firman arvot eivät osu yksiin Martin omien kanssa ja muutenkin turhauttaa, hän ottaa lopputilin ja muuttaa maalle lapsuudenkotiinsa. Siellä työnteko merkitsee rehellistä, hikistä uurastusta ja rehkimistä. Ympäröivää yhteiskuntaa ja byrokratiaa on kuitenkin mahdotonta paeta. Kiperät kysymykset seuraavat miestä kaupungista maalaisidylliin, joka ei olekaan mikään kadotettu paratiisi.

Juhani Syrjän kriittinen romaani kertoo yksilöstä, joka joutuu vastaamaan yhteiskunnan vaatimuksiin, ja maalaa samalla kaunistelemattoman kuvan arkisen työn kauneudesta ja kamaluudesta.

Juhani Syrjä (s. 1943) on suomalainen kirjailija. Hänet tunnetaan syväluotaavista romaaneistaan, joiden miespäähenkilöt etsivät itseään ja kieltäytyvät seuraamasta sovinnaisia elämänpolkuja. Myös luonto ja työnteko korostuvat Syrjän tuotannossa keskeisinä aineksina. Syrjä on kirjoittanut romaanien ohella myös esseitä ja aforistisia kirjoituksia.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone