Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kovempaa peliä
Isbn: 978-95-2351-894-0
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: februari 2022

E-bok

Kovempaa peliä

Siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärven muistelmateos Kovempaa peliä sisältää vuonna 2013 julkaistun Kovaa peliä -teoksen ja uuden osion, jossa käsitellään vuosia 2013-2021.

Teoksen alkuosassa on kuvauksia Aurejärven nuoruuden törmäilyistä, lakimieheksi opiskelusta, sattumanvaraisesta yliopistourasta, useista eri oikeudenkäynneistä ja oikeustaistelusta tupakkateollisuutta vastaan. Nämä vaiheet ja oikeuslaitoksen ennenkuulumaton arvostelu ovat herättäneet mielenkiintoa ja keskustelua.
Kirjan uuden osan alussa kuvataan vuonna 2013 julkaistun Kovaa peliä -teoksen aiheuttamia kommentteja.

Aurejärvi kirjoittaa myös välimiesoikeudenkäynneistä, jalkapallosta, julkaisemastaan dekkarista (Kun kukaan ei näe, 2016), professori Matti Ylöstalon sikailusta suullisessa kuulustelussa, tupakkateollisuuden vuosien 2013-2021 rikoksista ja oikeuslaitoksen kyvyttömyydestä näiden rikosten arviointiin.

Erkki Aurejärvi (s. 1941) on seurannut Suomen oikeuslaitosta lähietäisyydeltä vuosikymmenten ajan. Hänen oikeudenkäynneistään näkyvimpiä ovat olleet tupakkateollisuutta vastaan ajetut kanteet. Aurejärvi toimi myös Helsingin kaupunginvaltuutettuna vuosina 1993-2008.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone