Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mutta suurin niistä on raha
Isbn: 978-95-2382-253-5
Förlag: Docendo
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Jarmo Mäkinen
Length: 9 timmar 24 minuter

Ljudbok

Mutta suurin niistä on raha

Kovaksikeitetystä kyynisyydestään huolimatta hyytävän lähellä todellisuutta.

”Ensimmäisiä dekkareita, joissa eletään korona-aikaa tunnistettavasti. Ailon Rajakari on hieno uusi ja uudenlainen räväkkä persoona suomalaisten dekkaripoliisien joukkoon.” - Kai Hirvasnoro: Kansan Uutiset

Dekkaristi Valtteri Mörttisen Ailon Rajakari -sarjan ensimmäinen osa Mutta suurin niistä on raha on viiltävää jännitystä ja mustaa huumoria yhdistävä dystopia nykypäivän Suomesta. Helsinkiläinen rikospoliisi Ailon Rajakari selvittää satunnaisen huumekauppiaan murhaa. Samaan aikaan tuntematon taksiyrittäjä Matti Virtanen ratkaisee ylikuormittavat taloushuolensa pienellä erällä heroiinia. Virtanen sekaantuu kansainväliseen rikollisuuteen ja joutuu lopulta törmäyskurssille pakkomielteisesti poliisityöhönsä suhtautuvan Rajakarin kanssa.

”Yhteiskuntakritiikkiä ja surutonta turpaan mättämistä. Mörttinen käyttää sanoja rikkaasti. Jokainen lause on pakko lukea.” - Sari Passaro: Kulttuuritoimitus.

Valtteri Mörttinen (s. 1989) on toimittaja ja tietokirjailija, joka vie esikoisromaanissaan lukijan matkalle urbaaniin päihdehelvettiin ja pimeille markkinoille, joissa rosvon ja poliisin välinen rajaviiva on seitinohut - jos sitäkään. Hänen maaninen kiinnostuksensa rikoksen viehätykseen luo täysin uuden kotimaisen dekkarikentän, joka näyttää kuin James Ellroyn maailmankuva olisi eksynyt nordic noirin tyyssijoille.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone