Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Arizonan amatsonit
Isbn: 978-87-2802-955-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Markus Asunta
Length: 2 timmar 10 minuter

Ljudbok

Arizonan amatsonit

Härmän häjy Juho Helapää kohtaa Arizonan rajalla vankkurit, joiden kyydissä on pelkästään naisia. Naiset ovat matkalla perustamaan Onnelaa, naisten tasavaltaa, ja he pyytävät Juhoa oppaakseen. Juho suostuu mutta alkaa pian epäillä, että naisia on höynäytetty. Eihän sellaista paikkakuntaa kuin Happiness ole olemassakaan.

Samassa naisten kimppuun hyökkää Etelävaltioiden sotilaita, ja Juholle tulee kiire auttaa neidot pulasta. Pahin vaara ei kuitenkaan lymyile vieraassa sotajoukossa vaan naiskaravaanin keskuudessa, minkä Härmän häjy oivaltaa juuri ennen kuin on liian myöhäistä.

Arizonan amatsonit kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo historiallisista lännensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkäänteitä säästelemättä.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistä rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hän kirjoitti myös lännenlukemisto FinnWestiin.


Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lännentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone