Jump to content
Cover for Valta
Isbn: 978-87-2841-225-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery True Crime
Accessible since: June 2022
Narrator: Hannamaija Nikander
Length: 7 hours 38 minutes

Audiobook

Valta

Kun arvostettu geneetikko Olavi Heikkinen murhataan raa’asti työpaikalleen, vanhempi rikoskonstaapeli Irina Pärn on ymmällään. Mikä on murhan motiivi? Vai onko kyseessä ollut äkkipikaisesti suoritettu tappo?

Myös patologin tutkimuksessa paljastunut omituinen löytö herättää lisäkysymyksiä. Mitä Heikkinen oikein piilotteli? Mitä hänellä oli työn alla? Menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus punoutuvat yhteen rikostutkimuksen edetessä ja ratkaistavaksi jää, kenellä oikeastaan on valta päättää muiden elämästä? Samaan aikaan Pärnin on myös selvitettävä, voiko tulevaisuutta edes olla, jos ei uskalla kohdata menneisyyttään?

Heikkisen kuoleman takana on paljon monimutkaisempi ja yhteiskunnallisempi syy kuin Pärn osasi alun perin edes aavistaa – eikä Pärn aio luovuttaa ennen kuin syyllinen on saatu vastuuseen.

Valta on Emma Uusihakalan hyytävä ekodekkari täynnä jännittäviä käänteitä. Se on itsenäinen jatko-osa teokselle Ei voi korjata (2020).

Sagan ympäristökirjat ovat monipuolisia puheenvuoroja ilmastosta, ympäristöstä ja luonnosta.

Emma Uusihakala (s. 1980) on helsinkiläinen kirjailija. Hän julkaisi esikoisteoksensa Ei voi korjata vuonna 2020. Uusihakalan kirjat sivuavat lääketiedettä ja syy sille löytyy hänen päivätyöstään kätilönä. Kirjailijan omiin kirjasuosikkeihin sisältyvät Robin Cookin ja Jo Nesbøn tuotannot, mutta tasapainoksi on pakko välillä lukea myös Harry Pottereita ja rakkaustarinoita, sillä tämän dekkaristin sisällä asuu myös ikuinen romantikko.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone