Jump to content
Cover for Sinussa on jotain erityistä
Isbn: 978-91-8054-133-6
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Economics & Business
Accessible since: August 2022

E-book

Sinussa on jotain erityistä

Miten maailman innovatiivisimpien organisaatioiden johtajat johtavat? Kuinka luovuutta ja lahjakkuutta vaalitaan sellaisissa yrityksissä kuten Google, Microsoft, Nike ja Apple?

Timo Kiuru on luova johtaja ja puhuja, joka halusi löytää vastauksen näihin kysymyksiin. Hän haastatteli lukuisia kansainvälisiä huippuammattilaisia, joilla on vuosikymmenten kokemus luovien tiimien ja yritysten johtamisesta. Heidän tarinansa, oppinsa ja oivalluksensa Timo kokosi tähän kirjaan.

Punaiseksi langaksi nousi havainto siitä, kuinka tärkeää on osata nähdä ihmisten erityisyys. Sitä johtajuus pohjimmiltaan onkin: yksilön potentiaalin löytämistä ja vaalimista.

Sinussa on jotain erityistä – Tarinoita johtajaksi kasvamisesta ja kasvun johtamisesta on enemmän kuin pelkkä bisneskirja. Se on kirja niistä kokemuksista, jotka muovaavat ihmistä, ja haasteista, jotka tuovat esiin hänen parhaat puolensa. Se auttaa näkemään yhteyden lahjakkuuden, luovuuden ja johtajuuden välillä.

Timo Kiuru on kansainvälisesti työskentelevä luova johtaja, jonka missiona on muuttaa yritysten suhdetta luovuuteen. Hän kirjoittaa kirjoja luovuudesta ja on puhunut ympäri maailmaa innovaatioista, johtajuudesta sekä muutoksesta. Timo palkittiin globaalilla 40 Under 40 -toimialapalkinnolla vuonna 2016 ja kunniamaininnalla Vuoden puhuja -gaalassa 2019.

Timon mielestä erityisyyden näkeminen on lahja. Tämän kirjan avulla hän haluaa kannustaa ihmisiä etsimään sitä rohkeammin.

Äänikirja & e-kirja: © Laine Publishing & Word Audio Publishing


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone