Jump to content
Cover for Unelmaero
Isbn: 978-95-2388-158-7
Publisher: Siltala
Category:
Memoirs & Biography Psychology Medicine & Health
Accessible since: October 2022

E-book

Unelmaero

Ismo ja Angelika Leikola palaavat Amerikkaan Suomessa vietetyn koronavuoden jälkeen - tällä kertaa eronneena parina. Vaikka eropäätös on yhteinen ja tarpeellinen, tuo se mukanaan uudenlaisia haasteita ja pelkoja. Miten entinen power couple selviää eron syiden ja vaiheiden läpikäymisestä samaan aikaan kun he luovat sekä henkilökohtaista että ammatillista suhdettaan uusiksi? Millainen ihminen kumpikin on ilman toista?

Unelmaero kutsuu lukijan myös kulisseihin kurkistamaan, mitä tapahtuikaan Suo, kuokka ja Hollywood -kirjaa kirjoittaessa ja miksi pariskunta päätyi eroon. Kirja ravistelee lukijan käsityksiä parisuhteista ja eroista sekä pureutuu jälleen myös kulttuurieroihin: Miksi parin avioeroon suhtaudutaan täysin toisella tavalla Amerikassa kuin Suomessa? Miten Ismo ja Angelika selviävät uusissa nykyajan deittikulttuureissa? Miten löytää itsensä kovan paineen keskellä ja aloittaa uusi elämä omillaan?

Tuttuun tapaan Leikolat haastavat lukijan ajattelua hyvin omintakeisista näkökulmista. Luvassa on entistäkin radikaalimpaa rehellisyyttä, viihdyttävyyteen puettua faktatietoa ja loputtomia yllätyksiä, joista suuri yleisö on ollut tähän asti täysin tietämätön.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone