Jump to content
Cover for Pappia kyydissä
Isbn: 978-87-2702-679-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: April 2023
Narrator: Annina Rubinstein
Length: 6 hours 47 minutes

Audiobook

Pappia kyydissä

Feelgoodia uskonyhteisössä

Matleena muuttaa pappismiehensä Auliksen ja perheen lasten kanssa idylliseen omakotitaloon. Uusi koti inspiroi elämänmuutokseen, ja Matleenan suunnitelmissa on vaihtaa iänikuinen kotiäitiys teologian opintojen viimeistelyyn ja työelämään. Auliksen tavoin Matleena vastustaa naispappeutta, mikä tuo omat haasteensa työnhakuun naisteologina. Samalla kun Matleena etsii tietään työelämässä ja hoitaa siinä sivussa naiselliset velvollisuutensa kuten lapsiperhearjen yksinhuoltamisen ja vanhan talon pystyssä pitämisen, keskittyy Aulis omiin kirkkoherranvaaleihinsa. Uskonveljetkin keskittävät tukensa lähinnä miehille. Matleena alkaa kypsyä ilmaiseen orjatyöhön ja kyseenalaistaa konservatiivista ajatusmaailmaa – miksei hänestäkin olisi papiksi?

Pappia kyydissä aloittaa purevan hauskan Kirkkotrilogia-sarjan. Älykkäästä viihteestä tunnettu Kirsti Ellilä pureutuu sukupuolirooleihin niin työelämässä, perhe-elämässä kuin uskonkysymyksissäkin – huumoria ja hyvää mieltä unohtamatta.

"Piristävä poikkeus kotimaisen viihdekirjallisuuden joukossa" -KirjavinkitKirsti Ellilä (s. 1958) on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten lasten- ja nuortenkirjallisuudesta, kuten Emma-kirjasarjasta. Ellilä on kuitenkin julkaissut monipuolisesti myös aikuisten proosaa sekä näytelmiä. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenaan uskontotiede.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone