Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Enkelilunta
Isbn: 978-87-2703-043-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Enkelilunta

Tiivistunnelmainen jännitysromaani vie matkailumaailmaan, jossa ilmastonmuutos uhkaa vaurasta tulevaisuutta.

Ympäristöasiantuntija Katarina Lahti saapuu töihin huippuluokan hiihtokeskukseen, Suomu Ski Resortiin. Ylellisesti varustellun hiihtokeskuksen arkeen syntyy kuitenkin särö, kun Katarina tuntureilla kulkiessaan löytää keskuksen rinnepäällikön kuolleena. Ruumiin valkoiseksi muuttuneet silmät painuvat tarkkanäköisen Katarinan mieleen, eikä yksityiskohta jätä häntä rauhaan.

Katarinalla on kontakti paikalliselle patologian laitokselle, ja vähitellen hän päättää alkaa selvittämään kuolemantapauksen taustoja. Pian Katarina alkaa nähdä hiihtokeskuksen toiminnassa kummallisia merkkejä. Kuinka taatusti lumisista talvistaan tunnettu Suomu on luonut menestystarinansa? Sukeltaessaan aina vain syvemmälle salaisuuksien verkkoon Katarina tuntee lopulta myös oman henkensä uhatuksi. Paljastuuko Suomutunturin hämärässä liikkuvan tappajan henkilöllisyys ennen kuin on liian myöhäistä?



Anne Lukkarila (s. 1968) on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut romaaneja, runokoelmia ja tietokirjallisuutta. Enkelilunta on hänen esikoisdekkarinsa. Lukkarila toimii myös kouluttajana ja luovan kirjoittamisen ohjaajana.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone