Jump to content
Cover for Apteekki
Isbn: 978-91-8034-041-0
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels
Accessible since: May 2023
Narrator: Sanna Majuri
Length: 9 hours 35 minutes

Audiobook

Apteekki

On 1900-luvun alku, Suomi elää suurten muutosten vuosia ja herraskaisen Ruusvirran perheen lapset alkavat etsiä omia polkujaan. Aron-isä haaveilee Markus-pojastaan seuraajaa perheen Ursus-apteekkiin, mutta tytär Synnovekin halajaisi lapsesta saakka rakastamansa farmasian pariin ja vieläpä opiskelemaan. Lauri-velikin pääsi Helsingin yliopistoon, miksei sitten Synnovekin?

Perhe ei kuitenkaan tue Synnovea tämän aikeissa, onhan naisen paikka heidän mielestään ennen kaikkea vaimona ja äitinä. Synnove saa kuitenkin apua yllättävältä taholta, kun muutoksen tuulet puhaltavat koko maassa ja Ruusvirtojenkin on sopeuduttava uudenlaiseen, modernimpaan maailmaan.

Leila Tuure (s. 1938) on historiallisista romaaneistaan tunnettu porilaissyntyinen kirjailija, joka on työskennellyt myös historianopettajana. Tuuren tarinoissa menneet vuosisadat heräävät ihastuttavasti eloon ja erilaiset ihmiskohtalot saavat äänensä kuuluviin. Apteekki on Tuuren Poriin sijoittuvan, Ruusvirtojen perheen elämänvaiheista kertovan historiallisen romaanisarjan ensimmäinen osa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone