Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Annan seitsemän elämää
Isbn: 978-87-2856-374-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: juni 2023

E-bok

Annan seitsemän elämää

Syvällinen satuteos Tuhannen ja yhden yön tarinoiden henkeen!

Miksi tyytyä yhteen elämään, jos voi saada seitsemän pientä elämää? Tinkimätön Anna pyytää velholta neuvoa ja päätyy kokemaan niin vaaleatukkaisen elämän, tummatukkaisen elämän kuin monta muutakin uskomatonta, mielikuvituksellista seikkailua. Samalla hänestä tulee tarinankertoja Tuhannen ja yhden yön tarinoiden prinsessa Šeherazaden henkeen.

Miltä tuntuisi kokea kaikki sivupolut ja harharetket? Rakastetun tarinankertojan Kaarina Helakisan arvoituksellisen viisas satu puhuttelee sekä lapsia että aikuisia. Monitasoisen teoksen poljento on paikoin vinhan feministinen ja samalla edelleen ajankohtainen.



Kaarina Helakisa (1946–1998) oli suomalainen kirjailija ja suomentaja, jota pidetään suomalaisen sadunkerronnan uudistajana. Hän kirjoitti kymmeniä lastenkirjoja, runoja, näytelmiä ja kuunnelmia ja suomensi lastenkirjallisuuden klassikoita. Helakisa palkittiin työstään lukuisia kertoja, ja hän sai mm. valtionpalkinnon kahdesti. Otavan kirjasäätiö jakaa vuosittain Kaarina Helakisa -palkinnon merkittävästä saavutuksesta lasten- ja nuortenkirjallisuuden alalla.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone