Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Täyden kuun lapset
Isbn: 978-87-2708-109-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: juli 2023

E-bok

Täyden kuun lapset

Kaiken yllä paistaa salaperäinen Kuu...

Miili on yksinäinen tyttö, joka on aina katsellut ikkunasta kuuta illan tullen. Kuu on tytölle ystävä ja luotettu, ja vielä enemmän – keskustelukumppani. Miili juttelee Kuu-ukolle Morse-aakkosin ja unohtaa, jos joskus tunteekin olevansa vähän yksin. Eräänä iltana kuulla on tytölle uutisia: Miili saa kaksi pikkuveljeä, täyden kuun kaksoset.

Ja näin tapahtuu. Pian Miilin perheessä on kaksi kummaa kaljupäätä, pienet veljet, jotka kasvavat vauhdilla. Pikkuveljet hohtavat kuin kuunvaloa ja lauleskelevat salaperäisiä ennustuslauluja. Paikalle ilmaantuu myös ihmeellinen kummitäti Mella. Mella kertoo Miilille, että tulossa on merkittäviä tapahtumia, joissa Miilikin on tärkeässä osassa. Alkaa seikkailu, joka tuo Miili-tytön elämään kummia otuksia, vauhdikkaita tilanteita, jännitystä ja yllätyksiä. Millaista kuussa on, sekin Miilille selviää.



Marja Luukkonen on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti lasten- ja nuortenkirjoistaan. Luukkonen on saanut Arvid Lydecken -palkinnon vuonna 2001 teoksesta Aarnilinnun tytär ja LukuVarkaus -palkinnon 2003 teoksesta Kivi joka tahtoi takaisin järveen.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone