Hoppa till innehållet
Omslagsbild för (Älä) tule tänne
Isbn: 978-87-2709-199-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2023
Uppläsare: Susa Saukko
Length: 10 timmar 51 minuter

Ljudbok

(Älä) tule tänne

Murhamysteereitä, suuria unelmia ja sairaalan valtapeliä 1940-luvun Savonlinnassa.

Adina Lujanen on kirurgi ja nainen, eikä yhdistelmää pidetä suuressa arvossa edes silloin, kun lääkäreistä on huutava pula. On vuosi 1944 ja marraskuu, jolloin Lapissa soditaan, mutta etelämmässä on jo rauhallisempaa. Savonlinnan yleiseen sairaalaan menneisyyttään paennut Adina yrittää pitää yllä unelmiaan, vaikka ilmapiiri on kaikkea muuta kuin kannustava. Kun terävä nainen huomaa jonkin olevan pahasti pielessä, hänen on tehtävä kaikkensa saadakseen työtoverinsa uskomaan vaistoihinsa ja ammattitaitoonsa.

Selittämättömät kuolemantapaukset niin potilaiden kuin henkilökunnankin joukossa alkavat kasaantua, ja pian kukaan ei voi kieltää sitä, että sairaalassa riehuu sarjamurhaaja. Poliisi saapuu paikalle asiaa selvittämään, mutta onko virkavallallakaan puhtaat jauhot pussissa? Kuka oikein saattaa porukkaa manan maille, ja minkä takia? Kun verkko kiristyy ympärillä, on Adinan selvitettävä, keneen hän voi luottaa.



Anne Frost (s. 1957) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa suomalaisesta historiasta aiheensa ottavaa jännityskirjallisuutta. Hän on aiemmin julkaissut jännitysteoksia kirjailijanimellä A. M. Frost yhdessä miehensä Matti Frostin kanssa.

Adina-sarjassa seurataan kirurgi Adina Lujasta 1940-luvun Suomessa. Kuolemantapaukset, murhat, rikokset ja salaperäisyydet kietoutuvat yhdeksi vyyhdeksi, jonka selvittämiseen tarvitaan Adinan salapoliisitaitoja.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone