Jump to content
Cover for Jack ja Jill
Isbn: 978-87-2705-074-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: August 2023
Narrator: Antti Jaakola
Length: 12 hours 29 minutes

Audiobook

Jack ja Jill

Peli on alkanut.

Rikostutkija ja psykologi Alex Crossin aamu alkaa painajaismaisesti. Vain parin korttelin päässä kuusivuotias tyttö on surmattu ja jätetty koulun portaille – saman koulun, jota Crossin oma poika käy.

Samaan aikaan kaupungin paremmalla puolen mielipiteitä jakanut senaattori Daniel Fitzpatrick löydetään teloitettuna omasta sängystään. Ainoa vihje rikospaikalla on salaperäinen viesti, jonka on allekirjoittanut nimipari "Jack ja Jill". Viesti kertoo, että he ovat vasta aloittaneet…

FBI pyytää Alex Crossin apua senaattorin murhan selvittämisessä. Voiko kahden täysin erilaisen tapauksen välillä olla jokin yhteys? Samalla kun Cross yrittää kuumeisesti selvittää rikosta, murhaajat iskevät uudestaan. Ja uudestaan. Kukaan Washingtonissa ei ole enää turvassa.

Jack ja Jill on rikostutkija Alex Crossista kertovan koukuttavan rikossarjan kolmas osa.Yhdysvaltalainen James Patterson (s. 1947) on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia keränneenä kirjailijana.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone