Jump to content
Cover for Kuka on Joonatan?
Isbn: 978-87-2711-385-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: September 2023
Narrator: Elina Vehkaoja
Length: 3 hours 37 minutes

Audiobook

Kuka on Joonatan?

Seikkailun iloa ja kihelmöivää jännitystä pursuava lastenromaani jatkaa hurmaavaa sarjaa Vapun ja Annikan seikkailuista.

Vappu ja Annika lähtevät kurpitsamummin kesälomaseuraksi Loviisaan. He asuvat keltaisessa puutalossa keskellä vanhaa kaupunkia. Heti ensimmäisenä päivänä aidan takana vilahtaa joku, samoin ranta-aitoilla ja venesatamassa. Seuraako joku heitä?

Tyttöjen tutustuessa kaupunkiin omituinen vanha Hilma pelästyttää heidät hautausmaalla. Vappu ja Annika pakenevat näkötorniin, ja sinne nousee heidän perässään poika, joka kertoo nimekseen Joonatan. Muuta hän ei kerro.

Kun naapurissa valmistellaan juhlia, Joonatan katoaa kokonaan. Vappu ja Annika lähtevät keskellä yötä etsimään häntä. Pimenee ja sataa, ja lopulta ei auta muu kuin kysyä neuvoa isoveli Eetulta. Mutta vastaako Eetu, ja missä on Joonatan?

Elisabet Aho on kirjoittanut useita kiitettyjä ja palkittuja historiallisia romaaneja. Hänet tunnetaan myös jännittävistä lasten- ja nuortenkirjoistaan. Lämminhenkisessä Vappu ja Annika -sarjassa on aiemmin ilmestynyt Helmi, salaperäinen tyttö (2020) sekä Peikkokallion salaisuus (2021).

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone