Jump to content
Cover for Pimeän peto
Isbn: 978-95-2393-381-1
Publisher: Into Kustannus
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: October 2023
Narrator: Markus Niemi
Length: 10 hours 29 minutes

Audiobook

Pimeän peto

Uuden tummasävyisen dekkarisarjan avaus

Tuikea tuuli työntyy mökin seinälautojen välistä ja yrittää hälventää sisälle kitkeröitynyttä pelon ja veren hajua. Kasper Rahkolan ja muiden rikostutkijoiden katse kiinnittyy rujosti viilleltyyn ruumiiseen ja lattialautojen väleihin noruneeseen tahmeaan vereen. Rikospaikalta löytyy myös nuppineuloja, nailonköysi ja ruoska.

Onko hylättyä mökkipahasta käytetty viattoman uhrin kiduttamiseen? Vai ovatko sadomasokistiset leikit edenneet liian pitkälle?

Pimeän peto aloittaa uuden Turun seudulle sijoittuvan nordic noir -henkisen Pimeydenkylväjät-dekkarisarjan. Murhatutkinnan ohella sarjassa seurataan nuoren rikoskonstaapeli Kasper Rahkolan ja hänen kollegoidensa henkilökohtaisen elämän käänteitä.

Sanna Kotajärvi on turkulainen lääkekehitysalalla työskentelevä bioanalyytikko. Kotajärvi on kiinnostunut yksityiskohdista ja palapelijuonista, mikä näkyy hänen tarkassa otteessaan ja huolellisessa taustatutkimuksessaan poliisin työstä ja rikostutkinnan vaiheista. Pimeän peto on Kotajärven esikoisromaani.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone