Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Halpa ja hauska viikonloppu
Isbn: 978-87-2856-619-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor Romantik
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

Halpa ja hauska viikonloppu

August K. Rampala on viettänyt ihanan kesän kaupungissa aivan yksin – tai siis hauskojen tovereidensa sekä maukkaan ja kalliin ravintolaruoan ja -juoman parissa. Kesään on mahtunut iloisia iltoja ja suloisia päiviä ja muiden kohdalla myös orastavaa romanssia.

Mutta nyt on elokuun puoliväli, ja Hellä Rampala on palaamassa Helsinkiin. Pian rouva Rampala näkee kaikki vaivalla ja rakkaudella miehelleen jättämät säilykeruoat ruokakomeron hyllyillä koskemattomina ja kaiken sen sotkun, jonka herra Rampala on uutuuttaan kiiltävään luksuskeittiöön onnistunut tekemään.

Lämpimän humoristinen kertomus vie keskelle 1930-luvun Helsingin kesää, jossa seurataan nuorten aikuisten elämänmenoa. Kuinka käy Augustin, joka on nopeasti onnistunut laittamaan elämänsä risaiseksi?

Elsa Soini (1893-1952) oli suomalainen kirjailija ja käsikirjoittaja, jonka laajaan tuotantoon kuuluu niin romaaneita, näytelmiä, pakinoita, elokuvakäsikirjoituksia kuin radiokuunnelmiakin. Soinin tunnetuimpiin teoksiin kuuluvat kirjailija Aleksis Kivestä kertova elämäkertaromaani Nuori Aleksis, sekä yhdessä Seere Salmisen kanssa nimimerkillä Tuttu Paristo kirjoitetut kuunnelmat ja elokuvat Suomisen perheestä.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone