Jump to content
Cover for Koodi
Isbn: 978-87-2708-187-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2024

E-book

Koodi

Ilmiömäinen trilleri saaliista ja saalistajasta.

Nina Guerrera pakeni sarjamurhaajan kynsistä 16-vuotiaana. Vuosia myöhemmin hän työskentelee FBI:n erikoisagenttina saadakseen lapsia väijyvät saalistajat telkien taakse.

Kun Nina päihittää puistossa kimppuunsa käyneen miehen, hyökkäyksestä leviää video internetiin. Video kerää nopeasti Ninalle miljoonia faneja, mutta he eivät ole ainoita katsojia: sen näkee myös mies, joka sieppasi Ninan 11 vuotta sitten. Sieppaaja päättää viedä vihdoin loppuun sen, minkä aloitti – ja hän käyttää sosiaalista mediaa saadakseen yleisön sairaalle pelilleen.

Sieppaaja murhaa teinitytön ja jättää jälkeensä salaperäisiä viestejä vetääkseen Ninan murhatutkintaan. Vihje vihjeeltä, murha murhalta Nina lähestyy piinaajansa virittämää ansaa samalla, kun koko maailma seuraa sivusta.

"Koodi" on mestarillinen trilleri, jonka elokuvaoikeudet Netflix on ostanut. Elokuvan päärooliin on kiinnitetty Jennifer Lopez.

Amerikkalainen bestseller-kirjailija Isabella Maldonado on entinen FBI-tutkija. Hän on työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta väkivaltarikosten parissa ja rikkonut lasikattoja latinotaustaisena poliisipäälllikkönä ennen kirjailijaksi ryhtymistään.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone